Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

CERCUL PLANTELOR DE LEAC

28 ianuarie 2017 @ 10:00 - 14:00

60RON

CERCUL PLANTELOR DE LEAC este un ansamblu de  ateliere oferite de autoarele Oracolului Plantelor Dacice, Muna Naredi și Rosa Munci în care vom învăța mai multe despre plante și  Spiritele plantelor. Ne vom conecta cu elementalii plantelor prin meditație sau călătorie șamanică,pe sunet de tobă sau zuruitoare și vom lucra  pe baza mesajelor primite pentru vindecare și evoluție personală.

 

Ce vom face  la CERCUL PLANTELOR DE LEAC din data de 28 ianuarie

 

– Vom învăța să deschidem Spațiul Sacru pentru lucrul cu energia plantelor

– Vom învăța tehnici de respirație și de deschidere a canalelor energetice pentru curățarea și armonizarea câmpului auric al vindecătorului cu plante
– Vom învăța să ne conectăm cu spiritele plantelor de leac prin intermediul călătoriei șamanice

– Vom vorbi despre anul 2017 din perspectiva mesajelor primite din Lumea Plantelor

– Ne vom conecta cu planta dacică de leac specifică anului 2017 – POJARNE  (Tătăneasă), a lunii Ianuarie – ROMANIȚĂ (Mușețelul) și februarie RIBORASTA (Brusturele), vom primi mesajele   lor de vindecare și vom învăța cum să implementăm aceste energii  în viața de zi cu zi prin intermediul practicilor utilizate de strămoșii noștri
– Vom vorbi despre tradițiile și obiceiurile românești cu plante, datini, sărbători și cum lucrau în trecut cu plantele bunele și străbunele noastre (cum le culegeau, cum le foloseau etc).
– Vom învăța să lucrăm cu plantele prin divinatie (Oracolul Plantelor Dacice)
– Vom învăța să realizăm talismane din plante și produse energetice de leac pentru bunăstare, frumusețe, fertilitate etc.

Avem credința că în cadrul acestor ateliere, prin lucru intensiv și dăruire vor ieși la iveală încetul cu încetul obiceiuri ancestrale pe care strămoșii noștri și spiritele plantelor vor să le activeze/reactiveze în lumea noastră, în societatea românească pentru creșterea și dezvoltarea noastră ca popor demn și bogat din punct de vedere cultural.

 

Costul participării : 60 lei

Facilitatori: Muna Naredi si Rosa Mundi

Detalii

Data:
28 ianuarie 2017
Timp:
10:00 - 14:00
Preţ:
60RON

Loc de întâlnire

Organizator