Evenimente

Cercul plantelor de leac

Femeie de Soare,
Femeie de Luna,
Femeie de Aur,
Femeie de Argint,
Planta de Leac,
Planta de Dor,
Planta de Spor

PLANTA ANULUI – MURUL ( MANTOIA)

” DESCOPERIREA ESENTEI INTERIOARE”

In anul 2018, Spiritul MANTOIA ne aduce binecuvantari feminine,ajuta femeile sa nasca, aduce bebelusi noi pe Pamant, vindeca ranile provocate de o feminitate excesiva, cultiva spiritul iubirii acolo unde este razboi si unde sunt disfunctionalitati de comunicare.

Spiritul MANTOIA aduce binecuvantari in cupluri,impaca familii, uneste inimi, ajuta ca sangele sa curga linistit intr-un corp obosit.

In acest an, oamenii se aduna din ce in ce mai des in grupuri si lucreaza intens , tes panze / retele ale armoniei si bunastarii. Pamantul, zona in care traim, va fi inconjurata la nivel eteric de o plasa de protectie care nu mai lasa sa intre in campul nostru minciuna si manipularea decat la o scara foarte mica, atrasa doar de catre cei care vor sa domine cu orice pret. Dar si aceasta categorie de oameni va fi eliminata curand.

CE VOM FACE LA CERCUL PLANTELOR DE LEAC DIN LUNA IANUARIE ?
– Impreuna vom deschide Spatiul Sacru pentru lucrul energetic
– Vom imbratisa energia noului an si  vom vorbi despre plantele anului 2018

– Ne vom conecta cu  Spiritul MANTOIA ( Rubus caesius)- planta anului 2018  si vom primi mesajele de vindecare si de putere pentru anul in curs

”Spiritul Murului inlatura pornirile distructive ale persoanei, dependentele toxice care ingreuneaza evolutia in lumina. Este aspru cu intunericul si netezeste calea spre calatoria in interiorul nostru.Scopul luptei sale este descoperirea, atingerea esentei noastre interioare.”

(Oracolul Plantelor Dacice)

-Pe sunet de toba, in calatorie samanica, ne vom conecta cu Spiritul PROPODILA ( Potentila reptans), pentru recuperarea partilor de suflet pierdute de-a lungul timpului in situatii de viata care ne-au marcat profund.

In luna Ianuarie, Spiritul PROPODILA  ajuta sufletul sa se deschida si sa primeasca daruri, binecuvantari din alte vieti, ajuta sufletul sa se reintregeasca,  sa se implineasca, sa se curateasca. Este un spirit nobil care ne face sa ne vedem exact asa cum suntem in realitate, cu calitatile si defectele noastre, fara sa ne judecam.

” Sunt aici ca sa aduc sufletul inapoi in corp. Sunt aici ca sa eliberez energiile grele care au invadat corpul si care au alungat sufletul.Merg dupa el, il caut in negura si il aduc. Il fixez cu puterea mea, ii aduc lumina si liniste. sunt o planta a Soarelui. Lumina pe care o aduc inunda corpul, inunda fiecare celula, o aduce la viata si ii da o noua perspectiva de supravietuire.” ( extras din lucrarea ORACOLUL PLANTELOR  DACICE)

OCHIUL  BOULUI ( Potentila reptans) aduce binecuvantari din alte Lumi si din alte timpuri, binecuvantari pe care nu le vom intelege intocmai in momentul in care vor veni spre noi, dar care vor fi constientizate pe parcurs.

De ex. Bunatatea putem sa o luam ca pe o slabiciune in prima faza, insa pe masura ce se cristalizeaza in noi ca si calitate ne ajuta sa evoluam si sa-i ajutam si pe altii sa evolueze.

Oamenii care ne considera slabi  datorita calitatilor noastre, isi vor modifica perceptia fata de noi si vor constientiza ca suntem puternici tocmai datorita calmului si bunavointei noastre.

– Vom vorbi despre leacurile populare in care sunt folosite cele doua plante cu care ne conectam

si despre proprietatile lor fitoterapeutice

– Ne vom conecta prin meditatie cu MOASELE  strabune ,  acele batrane, intelepte, vindecatoare care    in trecut, prin priceperea si cunoasterea lor  ajutau   femeile sa nasca  si  pruncii sa vina  sanatosi  in aceasta lume. Vom vorbi despre obiceiurile  si traditiile  ancestrale ale mositului la romani.
– Cu ajutorul cardurilor oracol cu plante vom identifica planta remediu/ planta ghid personala pentru anul 2018,  ne vom conecta cu ea pentru a stabili o cale de comunicare in vindecare si in alte domenii ale vietii noastre
– Vom face talismane cu plante, cristale, esente si uleiuri si ofranda de multumire pentru anul 2017.
…..si ne vom bucura ca suntem impreuna, ca ne unim Oameni si Plante intr-un cerc al vindecarii sacre.
Avem credinta ca in cadrul acestor ateliere, prin lucru intensiv si daruire vor iesi la iveala incetul cu incetul obiceiuri ancestrale pe care stramosii nostri si spiritele plantelor vor sa le activeze/reactiveze in lumea noastra, in societatea romaneasca pentru cresterea si dezvoltarea noastra ca popor demn si bogat din punct de vedere cultural.
Durata atelierului: 3 ore
Costul participarii : 60 lei
Locatia: Str. Hatmanul Arbore, nr.15-19, sector 2, Bucuresti

Facilitator:
Rosa Mundi
Practicant samanism
Practician certificat in Terapii Angelice
Co-autor Oracolul Plantelor Dacice

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *